malgratcomunicacio.cat

En directe

Avís que fan servir els estafadors. Foto: Policia Local de Malgrat de Mar.

La Policia Local de Malgrat alerta d'una nova estafa del gas

Els estafadors pengen un avís als portals de les cases i edificis en què s'informa els veïns i veïnes que l'empresa Gas Natural Fenosa canvia de nom i se'ls demana que actualitzin les seves dades. La Policia Local de Malgrat de Mar demana estar alerta perquè la intenció real és obtenir informació dels clients. Volen saber, per exemple, els números de comptes del banc.Publicat:
02-08-2018 / 14:43:01
Actualitzat:
02-08-2018 / 15:08:50

"Degut al canvi de nom de Gas Natural Fenosa a Naturgy, els informem que avui i demà passarà pel seu domicili, entre les 9h i les 13h, personal de la nostra empresa Audax Energia degudament acreditat per a informar i actualitzar dades i productes". Aquest és l'engany que fan servir els estafadors per aconseguir les dades personals i els números de comptes bancaris dels veïns i veïnes. Així ho ha fet saber la Policia Local de Malgrat de Mar a través del seu perfil de Twitter.

Davant d'aquesta nova estafa del gas, es demana als ciutadans que estiguin alerta i que si veuen els estafadors truquin de seguida a la Policia Local, al 93 765 42 24. També es recomana desconfiar de qualsevol tipus d'oferiment extraordinari i comprar sempre en pàgines web segures.

Segons la Policia Local, les estafes representen ja un 10% dels delictes coneguts a Malgrat de Mar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits