malgratcomunicacio.cat

En directe

Aspronis va iniciar els actes commemoratius del seu 50è aniversari a Blanes

Aspronis engega els actes commemoratius del seu 50è aniversari a Blanes

Centenars de persones es van aplegar divendres passat a la plaça dels Dies Feiners de Blanes per celebrar el 50è aniversari de la Fundació Aspronis que, amb seu a Malgrat de Mar, treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual. Jofre Serret, segon tinent d'alcalde i regidor d'Acció Social i Ciutadania, ha avançat que Malgrat de Mar també acollirà un dels actes de celebració en el transcurs d'aquest any.Publicat:
23-07-2018 / 12:31:36
Actualitzat:
23-07-2018 / 14:04:48

Un espectacle infantil a càrrec de la il·lusionista Joana Andreu, un acte commemoratiu i un concert a càrrec del grup blanenc Tapeo Sound System van servir per donar el tret de sortida a totes les activitats que la Fundació Aspronis ha programat aquest any per a celebrar el seu mig segle d'història.

Jofre Serret, segon tinent d'alcalde i regidor d'Acció Social i Ciutadania, ha destacat que "hi ha molts malgratencs i malgratenques que formen part de la fundació com a usuaris, com a treballadors i com a socis actius que participen per fer millor la vida d'aquestes persones i de les seves famílies". Serret ha avançat que a Malgrat de Mar també se celebrarà el 50è aniversari de l'entitat. "Una entitat com aquesta que treballa des de l'excel·lència fent la vida més fàcil a les persones, cal que tingui un reconeixement des de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i des del nostre municipi", ha afegit Serret.

El ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ja va demanar que s'atorgui la creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis per la tasca que porta a terme. Fa mig segle que un grup de famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual, amb el suport de Càritas i algunes persones voluntàries, van iniciar la tasca de cercar persones a la comarca en la mateixa situació i crear serveis per atendre-les.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits