malgratcomunicacio.cat

Posen en marxa un pla de manteniment de mobiliari urbà

Els Serveis Municipals han posat en marxa un pla de manteniment de mobiliari urbà, que es portarà a terme fins a final del mes de juny. L'equip responsable del manteniment del mobiliari urbà porta a terme el projecte conjuntament amb dues persones, que estaven en situació d'atur i que han estat contractades per l'Ajuntament a través dels Plans Ocupació 2013-2014 del Servei d'Ocupació Català. Publicat:
24-01-2014 / 11:22:38
Actualitzat:
24-01-2014 / 14:22:04

L'objectiu d'aquest pla és doble: d'una banda s'elabora un inventari de tot el mobiliari urbà de places i carrers, i alhora es fan  les tasques habituals de manteniment com són la pintura, canvi de fustes o elements, reparacions, entre altres. A més, els Serveis Municipals tenen previst poder fer un inventari del mobiliari dels tres parcs -Can Campassol, Castell i Francesc Macià-, a més, de preveure actuacions de millora com seria la reubicació i la instal·lació de nou mobiliari. 

El pla de manteniment divideix el terme municipal en tres zones diferenciades -nord, centre i sud- en les quals s'actua segons una programació preestablerta. La previsió és actuar al nord del municipi durant aquests mesos de gener i febrer; al centre al març i abril, i al sud, al maig i juny. De moment, ja s'ha actuat al sector nord, concretament, a espais com el de davant de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets, la plaça de la Família Maristany, el pavelló Germans Margall i la plaça dels Bombers Voluntaris, entre altres. 

El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, ha explicat que l'inventari que es faci del mobiliari urbà, tant dels carrers i places, com el dels parcs serà introduït en una base de dades informatitzada, que pemetrà tenir un coneixement exhaustiu de l'estat de tot el mobiliari, incloses les zones de jocs infantils. Joan Mercader també ha subratllat que aquesta informació acurada i detallada permetrà planificar i prioritzar les accions per fer el manteniment del material més malmès.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits