malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: David Lozano
Societat

[ÀUDIO] Els responsables del projecte ISAAC TorDelta presenten avui les seves conclusions

Els integrants de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera celebren avui dimarts a Blanes la tercera sessió de treball.

La trobada servirà per presentar les conclusions dels seminaris i tallers del projecte de l'ISAAC TorDelta així com també estudi previ a la redacció d'un Pla d'actuació Integral de Recuperació del Delta de la Tordera, de la Platja de la Conca, del Delta i de la Platja de S'Abanell de Blanes.

La taula de treball va decidir a la primera trobada, celebrada el 8 de juny de l'any passat, nomenar una comissió de treball d'experts per fer un estudi previ a la redacció d'un Pla d'Actuació Integral de Recuperació del Delta de La Tordera. Formen part d'aquesta comissió de treball experts de Centre d'Estudis Avançats de Blanes, de l'Observatori de La Tordera; ACA, Plataforma Preservem El Litoral, un assessor urbanístic dels càmpings. També es va decidir que hi fossin representats la Universitat Politècnics de Catalunya i la pagesia. 

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar en el ple del mes de març per unanimitat de tots els grups municipals la creació de la Taula de treball sobre el Delta de La Tordera.

La jornada de treball es farà a l’auditori del Centre d’Estudis Avançats de Blanes.Publicat:
19-06-2018 / 10:05:19
Actualitzat:
19-06-2018 / 13:10:41

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits