malgratcomunicacio.cat

En directe

Roda de premsa de presentació Murmuris
Societat

Murmuris, "un oasi musical i cultural" que arriba a Malgrat de Mar aquest juliol

El festival Murmuris que es farà per primera vegada a Malgrat de Mar els dies 20 i 21 de juliol "vol ser un oasi musical" dins el panorama actual de l'oferta cultural que hi ha durant l'estiu a les poblacions del voltant. Així ho ha dit el regidor de Cultura, Paco Márquez, durant la presentació d'aquesta nova proposta.

Márquez ha dit que "vol ser un festival que prioritza la qualitat musical i l'entorn. L'entorn és tan important com la música que s'hi ofereix". Es farà a la plaça Xesco Boix -divendres 20 de juliol- i al parc del Castell -dissabte 21 de juliol-.

El regidor de Cultura ha explicat que Murmuris arriba per quedar-se com un element més de l'oferta cultural de Malgrat de Mar, una "aposta per la cultura de qualitat i de proximitat". Amb aquest format, segons Márquez, es recupera la música en directe que contempla el Pla d'Acció Cultural de l'Ajuntament.

Murmuris porta el segell de Son Canciones, encarregats també del Festival Fem Pop que es va fer dins la primera edició de l'Arrela't el passat octubre.

Lieven Scheerlink i amb Mabel Alonso, de Son Canciones, han explicat que els musics que vindran a Malgrat de Mar "saben connectar molt bé amb el públic". Al cartell de Murmuris podrem veure la cantant escocesa Hailey Beavis; el trio de Coïmbra Birds are indie i el català Nico Roig, que segons Scheerlink "té el do de fer plorar de riure el públic".

El dissabte 21 de juliol i al parc del Castell podrem veure la cantant de Nova Zelanda Lydia Cole; el cantant irlandès Ciaran Lavery i per tancar el festival la banda madrilenya Young Forest.

El pressupost de Murmuris està al voltant dels 11.000 euros.Publicat:
18-06-2018 / 12:10:12
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits