malgratcomunicacio.cat

En directe

Plaça Pere III
Societat

Malgrat de Mar millorarà diferents places com la Pere III gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Malgrat de Mar podrà tirar endavant diferents accions pendents del Pla de Mobilitat vinculades a la seguretat viària i també millorar diferents places del municipi com la de Pere III gràcies la subvenció de poc més de 330.000 euros que li ha atorgat la Diputació de Barcelona. Segons ha avançat la regidora portaveu del govern, Neus Serra, aquests dies s’ha fet la revisió de diferents projectes que estan sobre la taula per tal d’assignar part dels diners que es rebran des de la Diputació. Un altre dels projectes que podria beneficiar-se és la millora del Banc dels Aliments. Recordem que està pendent el seu trasllat i canvi en el model de distribució dels aliments.

La Diputació de Barcelona va aprovar dijous passat un nou programa complementari dotat amb 50 milions d’euros que té la voluntat d’oferir suport econòmic als governs locals de la demarcació. Els ajuntaments podran realitzar inversions en equipaments, infraestructures i béns locals, tant en inversió nova com de manteniment, reparació i conservació, que siguin vertebradores del territori.

Amb aquest nou programa, la Diputació de Barcelona aposta per donar suport a les inversions que han impulsat els governs locals i que, a més, ja han comptat amb el suport de la corporació al llarg d’aquest mandat  a través de les Meses de Concertació; o bé, donar continuïtat als projectes que ja han tingut el suport de la Diputació a través del Catàleg de Serveis.Publicat:
18-06-2018 / 11:24:39
Actualitzat:
18-06-2018 / 11:58:50

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits