malgratcomunicacio.cat

En directe

Lola Llusà, primera deportista malgrat seleccionada per la Selecció de Barcelona de bàsquet l'any 1943
Societat

Més de 400 joves passen per la Festa de l'Esport

Malgrat de Mar va celebrar dissabte la tradicional Festa de l'Esport. Una iniciativa que té un doble objectiu. D'una banda, presentar en un únic espai tota l'oferta esportiva amb què compta el municipi a través de les entitats esportives i, de l'altra, fer un reconeixement a aquells esportistes que han destacat a la seva disciplina al llarg de la temporada que ara es clou. La Festa de l'Esport es va fer al Camp Municipal d'Esports i van participar més de 400 nens i nenes segons ha explicat el regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz. Entre els homenatjats, Lola Llusà, primera deportista malgratenca seleccionada per la Selecció de Barcelona de bàsquet l'any 1943.

D'altra banda, el Campionat d'Espanya d'Atletisme en categoria Cadet que s'ha fet a Avilés, a Astúries, ha tingut presència malgratenca. Martina Martínez i Carla Gascón han competit a la selecció catalana fent bons resultats. Martínez ha quedat tercera d'Espanya als 300M tanca. Per la seva banda, Gascón ha quedat primera als 100M llisos. I totes dues van fer plata als 4x100 relleus.

En tennis, el Club Tennis Malgrat ha quedat campió de Catalunya per equips en categoria aleví, per tant, l'equip malgratenc ha pujat a la primera Divisió.

Per últim, Alselmo Cortado s'ha proclamat subcampió del món en culturisme durant el campionat que s'ha fet a Vicenza, a Itàlia.



Publicat:
18-06-2018 / 10:58:05
Actualitzat:
18-06-2018 / 11:13:34

Lola Llusà, primera deportista malgrat seleccionada per la Selecció de Barcelona de bàsquet l'any 1943
Lola Llusà, primera deportista malgrat seleccionada per la Selecció de Barcelona de bàsquet l'any 1943

Etiquetes



Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits