malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

[ÀUDIO] S'inauguren els trams actius de la Ruta de la Tourdera

Les poblacions que ja disposen dels trams actius de la ruta de la Tourdera, entre elles Malgrat de Mar, han fet aquest matí la seva inauguració oficial a Tordera. Actualment hi ha 11 municipis amb trams actius d'aquesta ruta. Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Mireia Castellà, en el cas de Malgrat de Mar a finals del 2017 es van acabar d'executar les obres i a les últimes setmanes s'ha instal·lat la senyalització.

La Ruta de la Tourdera, impulsada pel Consell Comarcal de la Selva en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, és un itinerari de 66 quilòmetres que enllaça el Montseny amb Malgrat de Mar. En el projecte, a banda de Malgrat, hi participen els municipis de Blanes, Breda, Palafolls, Tordera, Fogars de la Selva, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu, Arbúcies, Riells i Viabrea, Sant Celoni, Gualba, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Fogars de Montclús, Vallgorguina i Montseny. Aquest projecte és una iniciativa per a condicionar antics camins paral·lels als rius per a senderistes i ciclistes.

El tram de Malgrat de Mar de la Ruta de la Tourdera s’inicia al mateix nucli urbà, concretament a l’estació de trens, i gran part del seu recorregut discorre en paral·lel a la línia de costa, primer pel passeig de mar i després per la zona de reraduna del Camí de la Pomereda. Una altra gran part del traçat anirà en paral·lel al curs del riu de La Tordera, des de la desembocadura fins al municipi de Palafolls.

A l'acte d'aquest matí a Tordera ha assistit l'alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa, la regidora de Medi Ambient, Mireia Castellà, la regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, Ester Martínez i el regidor i segon tinent d'alcalde, Jofre Serret. La inauguració ha estat presidida per l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, com a entitat coordinadora del projecte; i el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Marc Castells.Publicat:
12-06-2018 / 14:58:27
Actualitzat:
13-06-2018 / 12:50:03

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits