malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El PSC de Malgrat de Mar celebra demà dissabte la seva Assemblea Ordinària amb la presència de la Diputada al Congrés, Mercè Perea

El PSC de Malgrat de Mar celebra demà dissabte a les 10 del matí la seva assemblea ordinària. Entre els punts que debatran els socialistes malgratencs hi ha el que fa referència a les al·legacions que han presentat al projecte de remodelació del Passeig Marítim. També hi figura en l'ordre del dia fer balanç de la campanya "Porta a porta" que el grup municipal realitza actualment a les llars del municipi. En el decurs de l'assemblea ordinària, els integrants del PSC presentaran els 2 militants que ara són membres de l'executiva de la Federació del Maresme de Joventuts Socialistes. Per últim, es farà una valoració  del últims esdeveniments polítics a nivell nacional.

L'assemblea ordinària, que es farà a la seu del PSC de Malgrat de Mar, comptarà amb la presència de la Diputada del Grup Socialista al Congrés i Portaveu del Pacto de Toledo, Mercè Perea. Publicat:
08-06-2018 / 10:57:54
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits