malgratcomunicacio.cat

En directe

Carpa Informativa del PP al Passeig Marítim, aquest diumenge
Societat

[ÀUDIO] El PP considera que hi ha "manca d'informació sobre les contribucions especials" del Passeig Marítim

La regidora del Partit Popular, Ana Vega, considera que hi ha "una gran manca d'informació sobre les contribucions especials que els veïns i veïnes del Passeig Marítim hauran de pagar per a la seva reforma". Segons Vega, hi ha desinformació per part del govern municipal tant cap als veïns com cap als partits de l'oposició. La regidora del PP demana al govern que informi de manera exacta als veïns afectats "perquè estan molt espantats".  

Aquest diumenge diferents membres del PP de Malgrat de Mar han recollit queixes dels ciutadans de la zona del Passeig Marítim. Unes queixes que, diu Ana Vega, gestionaran en nom dels afectats al consistori.

Ana Vega ha tornat a insistir que "la reforma del Passeig Marítim és un projecte de gran envergadura que requereix una gran sincronització amb els veïns i els comerciants de la zona". Sigui com sigui, Vega ha anunciat que, tot i estar d'acord amb l'essència del projecte, hi ha coses que no comparteixen i, per tant, presentaran esmenes.

A tot això, avui dilluns la regidora del PP a l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha mantingut contacte amb els dirigents del seu partit a Madrid per "si presenten esmenes a la tramitació dels PGE al Senat, revisin la que el PDeCAT i ERC van presentar referent al passeig malgratenc".

 Publicat:
04-06-2018 / 12:26:10
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits