malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El projecte de remodelació del Passeig Marítim arriba novament al debat dels PGE aquest dijous

Els grups parlamentaris del PDeCAT i d'ERC al Congrés han presentat, a petició d'aquests dos partits a Malgrat de Mar, una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat en referència a la remodelació del passeig marítim. Precisament, aquest proper dijous l'alcaldessa, Carme Ponsa (JxM), viatjarà fins a Madrid acompanyada pels tinents d'alcalde Jofre Serret (PDeCAT) i Ramir Roger (ERC) per assistir al debat dels PGE que es farà al Congrés dels Diputats i poder donar suport a l'esmena que fa referència a Malgrat de Mar.

En declaracions a l'Informatiu Migdia, Jofre Serret ha explicat que si l'esmena tira endavant "seria una molt bona notícia per als malgratencs i malgratenques ja que és podria assumir pràcticament la totalitat del cost d'aquest projecte valorat en 8 milions d'euros amb subvencions d'altres administracions". L'esmena que han presentat el PDeCAT i ERC és de gairebé 7 milions d'euros.

Serret ha recordat que ja l'any passat tant el grup parlamentari del PDeCAT com el d'ERC van presentar esmenes però van ser tombades pel PP i el PSOE. Davant d'aquest fet, Serret demana als representants del PSC i del PP de Malgrat de Mar que "convencin els seus per tal que l'esmena pugui tirar endavant i beneficiar al conjunt dels malgratencs".

Recordem que el proper divendres es fa una presentació del projecte de remodelació del Passeig Marítim. Serà a les 19H al Centre Cultural.

A més, ERC ha presentat una altra esmena als PGE. En aquest cas, d'1,5 milions d'euros per l'obertura de l'avinguda Mediterrània i connexió amb el carrer Sant Elm.Publicat:
14-05-2018 / 13:19:19
Actualitzat:
15-05-2018 / 11:20:06

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits