malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La regidora d'Educació i Infància respon les crítiques per la inversió feta amb la piràmide tridimensional de la platja

La regidora d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Núria Casajuana, ha defensat la inversió feta per a la instal·lació d’una piràmide tridimensional a la platja. A les últimes hores s’ha generat una polèmica sobre aquesta qüestió a les xarxes socials. La piràmide ha representat una inversió de 21.800 euros.

En declaracions a Ona Malgrat, Casajuana ha dit que les crítiques arriben ara que des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar “ s’expliquen i es diuen els preus de totes les coses que es fan al poble. De les coses petites fins als grans projectes. Acceptem que hi hagi gent que digui que hi ha coses més cares o més barates, però això es pot extrapolar a fa 10 anys quan també es comprava material urbà però no es deia quant costava als ciutadans”.  

Casajuana però ha alertat de certs comentaris a les xarxes socials en què s’acusa el govern municipal de desviament de fons públics.

La regidora d’Educació demana una amplitud de mires en aquesta qüestió ja que, segons ella, “hi ha famílies amb nens i nenes que ho valoraran molt positivament perquè veuran que els seus fills s’ho passen bé. Hi haurà gent que no ho farà servir i potser preferirà altres inversions però ens hem d’obrir de ment, i un dia et toca a tu i un altre dia a un altre”.  

Recordem que el joc de la polèmica és una piràmide interactiva, tridimensional i amb cordes que no necessiten manteniment i a la qual hi poden jugar 36 nens i nenes. Casajuana explica que fer aquesta inversió,  no implica que es deixin de fer altres projectes.Publicat:
11-05-2018 / 12:01:49
Actualitzat:
11-05-2018 / 13:06:01

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits