malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El govern de Malgrat de Mar aprovarà aquest dijous el Codi de conducta dels Alts Càrrecs del consistori

L’Ajuntament de Malgrat de Mar aprovarà aquest dijous de manera definitiva el Codi de conducta dels Alts càrrecs del consistori. Serà en el decurs del ple ordinari del mes de maig que començarà a les 7 de la tarda.

Durant la sessió plenària també s’aprovarà la modificació dels articles  55 i 56 de la normativa del POUM i de la delimitació de les subzones de casc antic.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, format per JXM, ERC, PDeCAT i la CUP, també aprovarà les bases específiques reguladores de subvencions pel Foment de l’Activitat Econòmica per a l’exercici 2018.

Un altres dels punts de debat és el de la constitució de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera. Una constitució que també estan aprovant a través dels plens els Ajuntaments de Tordera, Palafolls i Blanes.  

En l’apartat de mocions destaquen les dues que presenten els grups municipals de JXM, ERC, el PDeCAT, la CUP i el PSC. La primera de suport i per a la protecció dels defensors dels drets humans a Colòmbia i la segona en suport a Proactiva Open Arms.

El ple el podran seguir en directe a través del 107.4 de la FM, a malgratcomunicacio.cat i a través del mòbil amb l’app d’Ona Malgrat.Publicat:
08-05-2018 / 10:01:14
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits