malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Tot a punt per a la 5a Cantata Escolar que organitza la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Malgrat organitza la cinquena Cantata Escolar aquest dijous 3 de maig. 198 nens i nenes de 2on de Primària de totes les escoles del municipi participaran en aquesta cinquena edició. La mainada interpretarà la cantata "Història d'un pentagrama".

Un any més, totes les escoles de Primària de Malgrat de Mar -Col·legi de Sant Pere, Escoles Fonlladosa, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Vedruna i Escola Marià Cubí i Soler- participen en aquesta activitat, organitzada per la Regidoria d'Educació, que té com a objectiu "fomentar el gaudi per la música entre els infants".

L'actuació tindrà lloc al Parc Francesc Macià a les 11 h per a les escoles i a les 15.30 h per a les famílies. Un cop més, els autors del cartell que anuncia la Cantata Escolar han estat nens i nenes. Els autors han estat: Judith Ferri Turné (Escoles Fonlladosa), Marc Galarza Pérez (Sant Pere Chanel Chanel), Alexandra Garkusha (Escola Mare de Déu de Montserrat), Jules Serafine Van Der Berg (Escola Marià Cubí i soler) i Jordi Rios Cornellà (Escola Vedruna).Publicat:
30-04-2018 / 14:30:39
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits