malgratcomunicacio.cat

En directe

Mireia Castellà i Núria Casajuana, regidores de l'Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

Nou pas en la constitució de la Taula de Treball del Delta i la baixa Tordera

Representants polítics i tècnics dels Ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Palafolls i Tordera, s'han reunit aquest dimecres a Blanes per avançar en la constitució formal i el reglament de funcionament de la Taula de Treball del Delta i la baixa Tordera. Tot i que ara la taula ja està constituïda de facto, manca que es faci de manera formal i oficial a través dels plens dels 4 Ajuntaments implicats.

L'estructura integrarà com a membres un Consell Regidor, un Comitè d'Autoritats Competents i els Participants, amb la finalitat de generar un òrgan participatiu que sigui "transparent i funcional". Segons els impulsors, l'objectiu és emprendre un procés de planificació estratègica per a la recuperació dels equilibris ecològics i socials de la zona del delta.

El Consell Regidor estarà format per un membre i un suplent de cadascun dels ajuntaments implicats i tindran com a funció convocar, impulsar i organitzar les jornades de treball de la Taula de Treball. Per la seva banda, el Comitè d'Autoritats Competents inclou el Consell Regidor i totes les Administracions competents sobre el territori. I els Participants tindran un rol central en les activitats de la taula ja que la finalitat és promoure la participació ciutadana activa en el desenvolupament del Pla Integral de Recuperació del delta de la Tordera. En aquest grup s'incorporaran persones representatives dels interessos del territori com ara entitats locals, gremis dels diferents sectors econòmics, associacions ciutadanes, experts i professionals.

La propera trobada de la taula és prevista per al mes de juny, abans de Sant Joan. Data en què s'espera que quedi formalment constituïda la Taula de Treball del Delta i la baixa Tordera.Publicat:
26-04-2018 / 13:59:03
Actualitzat:
27-04-2018 / 10:14:23

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits