malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcaldessa, Carme Ponsa, i el regidor de Transparència, Ramir Roger
Societat

L'espai web de l'Ajuntament de Malgrat de Mar assoleix el 94% de transparència segons el segell Infoparticipa

La pàgina web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha tornat a rebre el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

Aquest distintiu, creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, avalua amb 52 indicadors els webs municipals. El web del consistori malgratenc ha tornat a rebre el reconeixement amb un 94% d’acompliment dels indicadors. És la segona vegada que Malgrat de Mar rep aquest guardó. El primer va ser l'Infoparticipa 2015. En aquell moment, el web municipal assolia el 75 per cent de transparència.

Els aspectes avaluats fan referència a cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics com ara els pressupostos, els salaris o les contractacions, entre altres; com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Els guardons de la cinquena edició del Segell Infoparticipa 2017 es van lliurar ahir dimecres a l’auditori de l’edifici del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per part de l’Ajuntament de Malgrat de Mar van recollir el guardó l’alcaldessa, Carme Ponsa, i el regidor de Participació i Transparència, Ramir Roger.Publicat:
26-04-2018 / 10:36:46
Actualitzat:
26-04-2018 / 10:50:09

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits