malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

ERC de Malgrat de Mar aprova la Comissió Electoral, l'instrument per preparar les municipals del maig 2019

La secció local d’Esquerra Republicana de Malgrat de Mar ha creat la Comissió Electoral amb l’objectiu de començar a preparar les eleccions municipals del maig del 2019.   

La Comissió Electoral estarà formada per 5 persones, 4 militants d’ERC i 1 de Jovent Republicà, que vetllaran perquè la confecció de la llista es dugui a terme respectant la normativa interna. Una de les novetats d’aquesta normativa és la que fa referència a la creació de llistes cremallera per garantir la paritat entre homes i dones. Ho ha explicat el Secretari d’Organització d’ERC a Malgrat de Mar, Xavier Roger.

Segons ha explicat Xavier Roger, Esquerra Republicana té previst elegir a la persona que optarà a l’alcaldia de Malgrat durant el mes de juny. De moment no s’ha decidit quin format es farà servir per a l’elecció. En aquest sentit, Roger destaca que el partit té tres opcions. La primera és que l’elecció del cap de llista la facin els militants; la segona opció és que siguin militants i simpatitzants i, per últim, que sigui un procés obert a tota la població. En tot cas, serà al juny.

El Secretari d’Organització d’ERC a Malgrat de Mar ha posat de relleu l’experiència dels republicans durant aquests dos 2 últims anys al govern municipal. Una experiència que explicaran durant la campanya.

La Comissió Electoral d’ERC de Malgrat de Mar es va aprovar el passat dilluns en el decurs de l’assemblea del partit.Publicat:
19-04-2018 / 09:44:22
Actualitzat:
19-04-2018 / 12:19:56

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits