malgratcomunicacio.cat

En directe

Sessió ordinària del ple corresponent al març. Arxiu
Societat

El govern de Malgrat de Mar aprovarà aquest dijous 2 noves línies de subvencions vinculades a l'habitatge social

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous la sessió ordinària del ple corresponent al mes d’abril. Entre els punts que s’abordaran destaca l’aprovació de les bases per a la concessió de 3 línies de subvencions en matèria d’habitatge, dues de les quals són noves. Concretament, les destinades als propietaris d’habitatges que estiguin adscrits a la borsa d’habitatge d’inclusió social de Malgrat de Mar. La regidora d’Habitatge, Neus Serra, ha explicat quins són els conceptes i les quantitats subvencionables en aquest cas.

També s’aprovaran les ajudes, que ja existien, per fer arranjaments dels immobles adscrits o que s’incorporin a la borsa de lloguer social del municipi.

I destaquen, també com a novetat, les subvencions per al pagament de l’IBI per als propietaris d’habitatges llogats a través de la borsa de mediació o d’inclusió social. Segons Serra, la subvenció podrà arribar al 100 per cent depenent si el lloguer és per a tot l’any.

La regidora Neus Serra ha parlat de l’objectiu global d’aquestes línies de subvenció.

Durant la sessió plenària d’aquest dijous també és previst aprovar les bases reguladores de les subvencions per a l’habitatge de lloguer.

Destaca també el punt que fa referència a l’aprovació inicial del projecte d’ordenació i rehabilitació del passeig Marítim, entre la plaça de l’Àncora i l’avinguda Colom.

D’altra banda, els grups municipals de JXM, ERC, el PDeCAT i la CUP presenten una moció en defensa de l’anomenat projecte “El mur groc”.

El ple, que el podreu seguir en directe a partir de les 19H per Ona Malgrat a través del 107.4FM, per internet a malgratcomunicacio.cat i per mòbil amb l’APP de la ràdio pública de Malgrat de Mar, també establirà les dues festes locals per a l’any 2019.Publicat:
17-04-2018 / 13:30:00
Actualitzat:
17-04-2018 / 13:33:03

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits