malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament adquireix un pis de l'Avinguda Costa Brava per destinar-lo a finalitats socials

L'alcaldessa Carme Ponsa i la regidora d'Habitatge i portaveu del govern municipal, Neus Serra, van signar el divendres al matí la compra d'un pis per destinar-lo a finalitats socials i incrementar, així, el parc d'habitatge públic del municipi. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha adquirit mitjançant l'exercici de tanteig un immoble de 82 metres quadrats de l'Avinguda Costa Brava per 55.000 euros.Publicat:
16-04-2018 / 10:27:16
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El consistori ha adquirit l'habitatge fent ús del dret de tanteig de retracte, el qual permet a l'administració comprar immobles procedents d'execucions hipotecàries i de dacions de pagament a preu de mercat, per poder-los destinar a finalitats socials.

El pis necessitarà un arranjament abans de poder ser habitable i s'afegeix al parc d'habitatge públic que té l'Ajuntament, amb un pis del carrer Eivissa que ha estat reformat recentment. Paral·lelament a la compra, el consistori ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona una subvenció de 30.000 euros per finançar aquesta adquisició.

La regidora Neus Serra ha explicat que amb la compra "el que fem és avançar amb un dels objectius que teníem al full de ruta del govern municipal pel que fa a les polítiques públiques d'habitatge". També ha afegit que ja s'han fet dues inspeccions a l'immoble i que aquest reuneix les condicions idònies per donar resposta a les necessitats socials del municipi en matèria d'habitatge.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits