malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Marc Martín guanya la 13a Beca d'Investigació 'Vila de Malgrat de Mar' amb un estudi de La Pilona

El jove malgratenc Marc Martín és el guanyador de la 13a Beca d'Investigació 'Vila de Malgrat de Mar' amb el seu estudi 'La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d'un sistema natural aïllat'. La beca, creada i convocada per l'Ajuntament de Malgrat de Mar, està dotada amb 3.000 euros i té com a objectiu estimular treballs que contribueixen al coneixement de la realitat actual i històrica del poble.Publicat:
13-04-2018 / 14:04:07
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El jurat va atorgar la tretzena edició de la beca ahir al vespre, en una convocatòria en la qual es van presentar cinc projectes: 'Malgratencs murcians. Estudi de les famílies d'origen murcià immigrades a Malgrat de Mar al segle XX' d'Anna Jiménez, 'Felip Mercader i de Saleta: la petjada de la noblesa a Malgrat. L'herència dels Estornell i els Desclapers' d'Anna Maria Anglada, 'Els altres malgratencs' de Joan Ruscalleda, 'Club Bàsquet Malgrat. Una qüestió de valors' de Víctor Aldea i 'La Pilona de Malgrat de Mar. Història, futur i característiques ecològiques d'un sistema natural aïllat' de Marc Martín.

L'estudi de La Pilona de Marc Martín, estudiant universitari de Ciències Ambientals, és també el seu Treball de Fi de Grau. A continuació, es pot escoltar l'entrevista íntegra al guanyador sobre el seu projecte i el què suposa per ell la concessió d'aquesta beca.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits