malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Prop de 550 usuaris han utilitzat la nova línia de bus nocturn a Malgrat de Mar en el primer mes del servei

L'autobús, operat per Sagalés, connecta el municipi amb Barcelona i altres poblacions del Maresme des de mitjanit i fins la matinada. A Malgrat de Mar, des de l'1 de març, fa parada a les cruïlles entre el Passeig Marítim i el Carrer d’Ausiàs March i les Avingudes de Barcelona i de la Verge de Montserrat. Segons dades de l'empresa, del total de 7.264 viatges del mes de març, el 7,5% han tingut el seu origen o destinació a Malgrat de Mar. És a dir, 545 passatgers.Publicat:
12-04-2018 / 09:50:14
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La línia de bus nocturn N82 ha recollit un total de 208 usuaris en direcció Barcelona des del 28 de febrer al 31 de març. El número de passatgers incrementa notablement durant el cap de setmana, sobretot les nits de divendres i dissabte.

En relació a les altres poblacions del Maresme on el bus hi fa parada, Malgrat de Mar se situa en sisena posició pel que fa al volum de passatgers recollits, per darrere de Mataró, Calella, Canet de Mar, Pineda de Mar i Arenys de Mar. Només en el primer mes, el pas de l'autobús pel municipi ha recollit un 7,5% del total d'usuaris que viatgen de nit en direcció a la capital catalana.

Des del març i fins al maig, la línia N82 està realitzant quatre serveis entre setmana i vuit les nits de divendres i dissabte. Però en la temporada d'estiu, a partir del mes de juny, hi haurà vuit serveis les nit de diumenges a dijous i fins a deu en les nits de divendres i dissabte.

L'alcaldessa Carme Ponsa s'ha mostrat satisfeta amb el balanç del primer mes del servei i ha assegurat que amb l'augment de les freqüències de pas de la temporada d'estiu la valoració encara serà més positiva. A continuació, es pot escoltar l'entrevista íntegra a Carme Ponsa.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits