malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El Casal municipal d'estiu d'aquest any tindrÓ servei de menjador amb cuina pr˛pia

L'Ajuntament de Malgrat de Mar presenta la nova ediciˇ del Casal municipal d'estiu, que es durÓ a terme a l'Escola MariÓ CubÝ i Soler i enguany comptarÓ amb un servei de menjador amb cuina pr˛pia. Enlloc del cÓtering dels anys anteriors, s'utilitzaran les instalĚlacions de la cuina de l'escola, recentment equipada i renovada. La Regidoria d'Educaciˇ informa que el termini per les inscripcions s'obrirÓ el proper dijous 19 d'abril i s'allargarÓ fins el dia 27.Publicat:
11-04-2018 / 12:12:35
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El Casal municipal oferta aquest any un total de 290 places pels matins de juliol i 85 per les tardes. Per l'agost, se n'ofereixen 140 matinals i 60 per les tardes. El preu serà de 160 euros mensuals per la jornada completa o 120 per l'opció de només matí o tarda, més 20 euros de matrícula. Segons fonts municipals, s'aplicarà una bonificació del 10% per la inscripció de dos germans i del 20% per tres o més. Els criteris d'inscripció seran l'empadronament a Malgrat de Mar i el fet de tenir germans que hi participin o família nombrosa o monoparental.

Les inscripcions es podran fer enviant un correu electrònic a casal@ajmalgrat.cat amb el full d'inscripció, les autoritzacions pertinents i la targeta sanitària de l'infant. També es podran fer de manera presencial a l'Escola municipal d'Adults Cases dels Mestres, de dilluns a divendres de 9h a 12h i els dijous de 15h a 18h.

El Casal d'aquest estiu també disposarà d'entre 5 i 10 places, depenent del grau d'autonomia, per infants amb diversitat funcional o necessitats d'atenció especial. Segons informa l'Ajuntament, les inscripcions per aquestes places s'hauran de fer de forma presencial, també del 19 al 27 d'abril.

La regidora Núria Casajuana ha explicat que, com a novetat d'enguany, es contractaran els monitors/es per la reunió informativa i pels dies previs a l’inici: "Vam trobar una incidència perquè fins ara això es feia de manera voluntària, perquè no estaven contractats. Els monitors/es anaven a la reunió i organitzaven les activitats de l'estiu sense estar donats d'alta com a treballadors". Casajuana ha afegit que "pensem que, per dignitat, han d'estar contractats des del dia que comencen la seva feina".

La regidora també ha informat que enguany el Casal d'estiu comptarà amb dos coordinadors i un director.

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits