malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El Casal municipal d'estiu d'aquest any tindrà servei de menjador amb cuina pròpia

L'Ajuntament de Malgrat de Mar presenta la nova edició del Casal municipal d'estiu, que es durà a terme a l'Escola Marià Cubí i Soler i enguany comptarà amb un servei de menjador amb cuina pròpia. Enlloc del càtering dels anys anteriors, s'utilitzaran les instal·lacions de la cuina de l'escola, recentment equipada i renovada. La Regidoria d'Educació informa que el termini per les inscripcions s'obrirà el proper dijous 19 d'abril i s'allargarà fins el dia 27.Publicat:
11-04-2018 / 12:12:35
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El Casal municipal oferta aquest any un total de 290 places pels matins de juliol i 85 per les tardes. Per l'agost, se n'ofereixen 140 matinals i 60 per les tardes. El preu serà de 160 euros mensuals per la jornada completa o 120 per l'opció de només matí o tarda, més 20 euros de matrícula. Segons fonts municipals, s'aplicarà una bonificació del 10% per la inscripció de dos germans i del 20% per tres o més. Els criteris d'inscripció seran l'empadronament a Malgrat de Mar i el fet de tenir germans que hi participin o família nombrosa o monoparental.

Les inscripcions es podran fer enviant un correu electrònic a casal@ajmalgrat.cat amb el full d'inscripció, les autoritzacions pertinents i la targeta sanitària de l'infant. També es podran fer de manera presencial a l'Escola municipal d'Adults Cases dels Mestres, de dilluns a divendres de 9h a 12h i els dijous de 15h a 18h.

El Casal d'aquest estiu també disposarà d'entre 5 i 10 places, depenent del grau d'autonomia, per infants amb diversitat funcional o necessitats d'atenció especial. Segons informa l'Ajuntament, les inscripcions per aquestes places s'hauran de fer de forma presencial, també del 19 al 27 d'abril.

La regidora Núria Casajuana ha explicat que, com a novetat d'enguany, es contractaran els monitors/es per la reunió informativa i pels dies previs a l’inici: "Vam trobar una incidència perquè fins ara això es feia de manera voluntària, perquè no estaven contractats. Els monitors/es anaven a la reunió i organitzaven les activitats de l'estiu sense estar donats d'alta com a treballadors". Casajuana ha afegit que "pensem que, per dignitat, han d'estar contractats des del dia que comencen la seva feina".

La regidora també ha informat que enguany el Casal d'estiu comptarà amb dos coordinadors i un director.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits