malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La Festa del Cor arriba a Malgrat de Mar de la mà del bufet Bonada-Urrea Advocats

El despatx Bonada-Urrea Advocats de Malgrat de Mar és un dels punts de venda d'entrades per la Festa del Cor, l'esdeveniment que organitza l'Associació de Cardiopaties Congènites aquest dissabte 14 a PortAventura World en suport als infants amb problemes de cor. El bufet d'advocats malgratenc, situat al Camí del Pla, ven les entrades anticipades fins el divendres per 22 euros.Publicat:
10-04-2018 / 13:24:23
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Sota el lema 'Escolta el teu cor', la Fundació SHE – Obra Social 'La Caixa', la Fundació CorAvant d'Infants amb Problemes de Cor i la Fundació PortAventura celebren la cinquena edició de la festa. La primera destinarà els beneficis de l'acte al Programa SI!, que duu a terme a les escoles catalanes. La segona, a l'atenció psicosocial que l'entitat duu a terme amb infants i joves amb cardiopatia congènita i amb les seves famílies.

Els organitzadors afirmen que cada setmana neixen 14 infants amb un problema al cor (1 de cada 120 naixements). Però asseguren que "la cardiopatia congènita ja es veu com una malaltia de llarga durada, que va des de la infància fins a l'edat adulta", i que treballen per "unificar criteris i mètodes per tal de pal·liar l'impacte de les repercussions en el dia a dia d'aquestes persones i contribuir a la millora de la morbiditat".

Rosa Armengol, gerent de l'Associació de Cardiopaties Congènites, explica que "en les primeres setmanes de gestació el cor es forma i en aquest cas es malforma, i encara no se sap el perquè". Armengol afegeix: "A través d'aquestes campanyes volem donar-ho a conèixer, perquè les famílies sàpiguen que aquests infants viuen, que poden arribar a tenir una bona qualitat de vida i que estan entre nosaltres i hem de fer l'esforç entre tots d'integrar-los". "Les cardiopaties es coneixen molt poquet perquè són invisibles, però com més es coneguin menys impacte tindrà el diagnòstic", assegura Rosa Armengol.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits