malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament posa en marxa una nova campanya per fomentar la recollida dels excrements de gossos

L'Ajuntament de Malgrat de Mar engega de nou una campanya per sensibilitzar i conscienciar els propietaris de gossos sobre l'obligatorietat de recollir els excrements canins. També recorda que s'ha d’evitar que els gossos orinin als espais públics, façanes o mobiliari urbà i que, en tot cas, sigui als embornals i escocells dels arbres i després s'hi tiri aigua. La iniciativa, que té com a lema 'Recollim els excrements de gos: fem un Malgrat més net', es va posar en marxa el dijous passat i s'allargarà fins el 3 de maig.Publicat:
10-04-2018 / 11:35:19
Actualitzat:
10-04-2018 / 13:00:09

La campanya inclou un reforç de la neteja de les zones més afectades pels excrements de gossos i proporciona més informació per recordar l'obligació dels propietaris de recollir els excrements. Incomplir aquesta obligació suposa una sanció de 250 euros.

Les zones més afectades de Malgrat de Mar són l'aparcament de l'Avinguda de la Verge de Montserrat, l'aparcament de l'antic camp de futbol i les places de Moguer, de Càrdenas, de la Germana Campos i del Camp de la Figuera. També l'Avinguda de Barcelona a l'alçada del Carrer d'Isaac Albéniz i entre els carrers de Manuel de Falla i de Roger de Flor. Altres nuclis afectats són els Jardins de la Solidaritat i les places de la Pagesia i de Fèlix Cardona, així com el Camí del Pla amb l'Avinguda de Josep Ragull i Vilaró.

Segons fonts municipals, l'Avinguda Mediterrània, l'aparcament de Can Rierola, la plaça de Joan Alsina i el Carrer Doctor Marañón també són zones afectades, així com el carrers de la Verneda, del Cadí, de Lleida, d'Antoni Gaudí i el Passatge Besòs. També el Carrer de Can Feliciano, la plaça de Rosend Giol i Figuerola i l'Avinguda Tarragona. Per últim, la plaça de les Mines de Can Palomeres, el Carrer de l'Escultor Clarà, el Passeig Marítim i l'Avinguda dels Pins.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits