malgratcomunicacio.cat

En directe

Els representants de l'ACM i l'AMI presenten el pla Actuem
Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb David Saldoni, president de l'Associació Catalana de Municipis

El món local pren part de la situació política i social que viu Catalunya. L'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis han decidit posar en marxa un seguit d'accions per donar testimoni, diuen, "de primera mà" d'alguns dels fets esdevinguts a Catalunya en els últims mesos, i molt especialment durant el referèndum de l'1 d'octubre. Avui a l'Informatiu del Migdia hem parlat amb el president de l'ACM, David Saldoni.

Ahir les executives d'aquestes dues entitats municipalistes es van reunir i de la trobada surt l'objectiu que és "desmentir les falsedats que contenen les actes en les quals es basen les inculpacions tant dels representants polítics empresonats com dels que són a l'exili".  Segons Saldoni, les accions es vehicularan a través del pla Actuem que seguirà una estratègia "àmplia i unitària per legitimar els resultats de l'1 d'octubre i del 21 de desembre". 

A més, es preparen diferents accions per "internacionalitzar la causa catalana", entre elles un gran acte de trobada municipal obert a alcaldes de l'Estat i d'Europa en què es vol traslladar el tarannà "democràtic i pacífic" que caracteritza el procés. Un acte que encara no té data concreta.Publicat:
27-03-2018 / 13:58:21
Actualitzat:
27-03-2018 / 14:40:27

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits