malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El PSC lamenta que el retard de les obres de l'avinguda Barcelona pugui afectar el sector turístic durant la Setmana Santa

El grup municipal del PSC de Malgrat de Mar ha tornat a denunciar el retard en l'acabament de les obres d'obertura de l'avinguda Barcelona. Els socialistes recorden que el govern de Malgrat de Mar encapçalat per Carme Ponsa va anunciar que les obres finalitzarien el 2 de febrer i, de moment, encara estan sense acabar.

El portaveu del PSC, Joan Mercader, lamenta que "la mala gestió de l'alcaldessa pugui afectar l'inici de la temporada turística d'un dels principals sectors del municipi". En declaracions a Ona Malgrat, Mercader ha explicat que les obres es van adjudicar el gener del 2017 quan ell era alcalde i al mes següent, al febrer, el nou govern va dedicir aturar-les per no entorpir la temporada turística.

La regidora d'Urbanisme, Mireia Castellà, va reconèixer fa uns dies a l'Ona Política que des de l'inici de les obres a l'octubre es van produir alguns impediments com ara amb el sistema telefònic que estava en pals de fusta i que s'havien de modificar. Un altre impediment que explicava Castellà és que alguns dels propietaris que havien d'alliberar els terrenys per accedir les maquinàries es van allargar i van provocar demores. A més, han sorgit imprevistos fora del projecte durant les obres a l'hora d'obrir el subsol. Hi ha hagut també retards relacionats amb els permisos de la companyia de l'electricitat i el gas. Tot plegat farà que les obres s'acabin al maig, segons puntualitzava Castellà. 

Mercader destaca que "poden produir-se entrebancs burocràtics però si s'endarrereixen les obres és per falta de planificació".

 

 

 Publicat:
27-03-2018 / 15:00:12
Actualitzat:
27-03-2018 / 15:02:12

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits