malgratcomunicacio.cat

En directe

Ester Gil als estudis d'Ona Malgrat
Societat

L'Oficina de Turisme de la plaça de l'Àncora obre avui les seves portes coincidint amb l'inici de la Setmana Santa

L'Oficina de Turisme de la plaça de l'Àncora obre avui les seves portes, coincidint amb l'inici de les vacances de Setmana Santa. Atendrà el públic de dilluns a diumenge de 9 del matí a les 19H i a partir del mes de juny de 9 del matí a 20H. Els caps de setmana els horaris són de 9 a 13H i de 16 a 19H.

La tècnica de Turisme de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Ester Gil, ha explicat durant una entrevista a l'Informatiu del Migdia que a partir de demà també obren les seves portes la meitat dels establiments hotelers del municipi, concretament 8.

Tot i que la procedència dels turistes és molt diversa, Gil ha destacat que actualment hi ha un interès creixent del francès i belga per visitar Malgrat de Mar. L'alemany, per contra, s'ha estancat.

Gil també ha avançat que del 20 al 22 d'abril Malgrat de Mar acollirà activitats vinculades a l'esdeveniment "Catalunya, hola família", que faran les destinacions certificades en Turisme familiar. El 21 d'abril es farà una pintada a l'aire lliure a càrrec del Cercle Artístic, de 9 del matí a una del migdia a la platja de la Conca, davant les fàbriques. També aquell mateix dia un taller de circ en família a les 4 de la tarda a la plaça de la Figuera. I el grup Les Peres farà representació teatral al Centre Cultural a les 7 de la tarda.

El diumenge 22 d'abril a les 12 del migdia i a la plaça de l'Església hi haurà un espectacle infantil amb "La baldufa". A la tarda, de 18 a 19H microteatre a l'Arxiu Municipal i a les 20H concert de jazz a la Barretina Vermella.

De manera paral·lela, exposicions com les miniatures d'en Vicenç Bayarri a la biblioteca La Cooperativa, fotografies de la campanya Fem Pop i el projecte de mecenatge a càrrec de l'escultor Rob Mc Donalds a la plaça de l'Església.

Per la seva banda, els comerciants de Malgrat de Mar també oferiran ofertes i promocions familiars durant aquell cap de setmana.Publicat:
23-03-2018 / 10:48:38
Actualitzat:
23-03-2018 / 11:31:45

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits