malgratcomunicacio.cat

En directe

Presentació del codi ètic de la Fundació ASPRONIS
Societat

La Fundació ASPRONIS presenta el seu codi ètic

La Fundació ASPRONIS ha presentat aquest dimecres el seu codi ètic en societat. Es tracta d’un recull de valors amb què l’entitat s’identifica i amb els que totes les persones que en formen part es comprometen a treballar. Segons fonts d’ASPRONIS, es tracta de la materialització del compromís que tenen per la implantació de reflexió contínua i d’una cultura ètica. Va ser aprovat fa gairebé un any pel patronat de la Fundació i ara s’ha donat a conèixer a tot el públic. Es tracta d’un document obert que anirà incorporant reflexions. S’ha fet una edició bilingüe i adaptada per lectura fàcil. A més, hi ha un vídeo que explica el contingut de manera gràfica.

L’òrgan que farà seguiment del codi és l’Espai de Reflexió Ètica de Serveis Socials , format per professionals de l’entitat. La seva funció és la difusió i la formació en valors ètics però en cap cas pren decisions vinculants.

La presentació d’aquest codi és el primer acte emmarcat en els 50 anys de la Fundació ASPRONIS. Es va fer ahir dimecres al Centre Catòlic de Blanes i va comptar amb la presència, entre altres, de l’alcalde de la població, Mario Ros. També va assistir el regidor d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret.Publicat:
21-03-2018 / 15:18:57
Actualitzat:
22-03-2018 / 11:52:44

Actualment, la Fundació ASPRONIS té a Malgrat de Mar el Centre Especial de Treball, on fan manipulats industrials i envasats, i hi treballen un centenar de persones amb discapacitat intel·lectual. El Servei Ocupacional d'inserció (SOI), un servei prelaboral per a persones amb discapacitat intel·lectual que es preparen per entrar a l'entorn laboral, ja sigui en empresa ordinària o al Centre Especial de Treball. També el Servei d'Intgració Laboral (SIL) per a la inserció de persones en empreses; amb 120 empreses inserides. A més, també tenen els serveis centrals, les oficines que centralitzen tots els serveis de l'entitat. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits