malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El Consell Comarcal posa el marxa el projecte 'EnXarxa' per potenciar les empreses del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme i els trenta ajuntaments de la comarca presenten 'EnXarxa', el projecte que connecta les empreses i els serveis de promoció econòmica del Maresme amb l'objectiu de generar oportunitats per a l'empresa, l'emprenedoria i l'ocupació a la comarca. La iniciativa convoca als emprenedors, empresaris i serveis de promoció econòmica locals a la jornada d'interacció i networking, que es celebrarà el proper dilluns 26 a les 16h a Can Jonc, Alella.Publicat:
21-03-2018 / 10:30:19
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

A la jornada de presentació d''EnXarxa' es donaran a conèixer tots els recursos que els serveis de promoció econòmica locals posen a disposició de les empreses i els emprenedors del Maresme per ajudar-los al desenvolupament dels seus negocis i contribuir, així, a l'ocupació a la comarca.

El Consell Comarcal i els trenta ajuntaments del Maresme que impulsen el projecte formen part de la Xarxa d'interacció empresarial que treballa en la recerca d'oportunitats econòmiques per a la comarca. Aquesta iniciativa del CCMaresme rep la col·laboració de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de les patronals Fagem i Pimec i dels sindicats Comissions Obreres i UGT.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits