malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

Neteja a fons de diferents indrets de Malgrat de Mar

L'Ajuntament de Malgrat ha fet aquests dies una campanya intensiva de neteja viària a diferents carrers, places i aparcaments del municipi. Aquests treballs es porten a terme de manera periòdica i són una neteja a fons d'espais que estan molt bruts. Després de Setmana Santa, s'iniciarà una nova campanya a altres punts del poble.

Segons informa l'Ajuntament, aquests treballs de neteja a fons es fan passant l'escombradora i posteriorment aigua a pressió. També s’aprofita per netejar embornals bruts. Per fer-ho es prohibeix l'aparcament de vehicles a les zones que es netegen. De fet, els llocs on s'ha de fer aquestes neteges periòdicament són habitualment, carrers on abans hi havia aparcament quinzenal i això permetia que amb els treballs de neteja diària ja quedés net. 

L'empresa Coptalia, encarregada del servei de neteja del municipi, ha fet una rentada a fons al pàrquing de l'estació. Durant un mes, s'han netejat diversos punts com els carrers Antoni Gaudí i Pompeu Fabra, Besós i Bernat Estornell, Alsina i Teodor Baró, Lleida i Fluvià, doctor Marañón i Enric Granados, Josep Caralt i Joan Corominas, Badalona i el perímetre de la plaça del Camí del Pla.Publicat:
21-03-2018 / 10:05:38
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits