malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La CUP de Malgrat de Mar destinarà part dels ingressos dels regidors a projectes socials

El grup municipal de la CUP de Malgrat de Mar posa en marxa la primera convocatòria de 'Diners al carrer. Activem el retorn social', una iniciativa que pretén destinar part dels diners que reben els dos regidors del partit a ajuts per a projectes socials d'entitats sense ànim de lucre de Malgrat de Mar. Les sol·licituds es podran presentar fins al 16 d'abril i optaran a una quantia total de 3.500 euros, amb un màxim de 1.500 per entitat.Publicat:
20-03-2018 / 10:04:24
Actualitzat:
20-03-2018 / 10:15:29

"L'objectiu d'aquests ajuts és donar suport i fomentar el desenvolupament d'iniciatives i projectes que, amb voluntat de transformació social al poble o entorn més proper, fomentin la participació, l'apoderament i la xarxa entre comunitats i persones", asseguren a les bases de la convocatòria.

El grup municipal detalla que les col·laboracions econòmiques s'adrecen a "totes les entitats, associacions i organitzacions sense ànim de lucre, que desenvolupin la seva activitat a Malgrat que presentin un projecte amb finalitats solidàries, culturals, educatives, de suport a l'economia social, de cooperació, d'investigació, d'igualtat i cohesió social, de defensa del territori i d'autodeterminació dels pobles".

Núria Casajuana, regidora de la CUP, explica: "Nosaltres vam entrar al 2015, ja han passat uns anys i aquests diners els hem de tornar on pensem que millor poden estar que és al carrer, a través de projectes que desenvolupin entitats, plataformes, col·lectius, persones amb l'aixopluc d’una entitat, etcètera".

Casajuana recorda que aquesta iniciativa no és un projecte genuí de l'assemblea local de la CUP: "La CUP a nivell nacional ja va fer els 'Diners al carrer' el 2013, amb el romanent dels diners de les diputades. En allà es van dedicar diners a un projecte per tancar els CIEs, per la desobediència activa en la vulnerabilitat habitacional, en projectes de sanitat publica a Tarragona...". La regidora afegeix que el projecte també s'ha fet a Cervera, Blanes, Reus i Girona.

En aquesta primera edició de 'Diners al carrer. Activem el retorn social' la CUP de Malgrat de Mar destinarà un total de 3.500 euros, dividits en les quatre opcions més votades. Cada projecte optarà a un màxim de 1.500 euros. Un cop tancat el termini de presentació de sol·licituds (el 16 d'abril) i després del període d'esmenes i resolució, es faran les votacions populars del 28 d'abril al 5 de maig. El 12 de maig es farà pública la resolució final.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits