malgratcomunicacio.cat

En directe

Lino Cantero a Ona Malgrat
Societat

L'Associació de Veïns Llevant instal·la carpa informativa aquest diumenge

Els membres de l’Associació de Veïns Llevant de Malgrat de Mar instal·len aquest proper diumenge una parada informativa a la confluència del carrer Girona i l’avinguda Mediterrània.

Segons ha explicat el president d’aquesta associació, Lino Cantero, a la carpa informativa explicaran quins són els objectius que s’han marcat per aquest 2018.

El més important és, segons Cantero, fer un seguiment i control del compliment de la diagnòsi del fòrum ciutadà de la zona Malgrat Nord que es va fer el novembre passat.

Entre altres coses, tal i com van anunciar des d’Ona Malgrat, també insistiran per tal que s’apropi al barri el bus hospitalari establint una nova parada davant del complex esportiu municipal MES.

Els veïns de Llevant volen que es facin controls de velocitat al carrer Girona, al tram entre Monturiol i l’avinguda Mediterrània.

Una altra de les peticions és que es reformi o es suprimeixi la zona d’emmagatzematge de l’àrea de l’antic escorxador.

Lino Cantero insisteix que el moviment veïnal s’ha de mantenir unit per fer més fortes les seves reivindicacions. A la paradeta d’aquest diumenge, que instal·laran entre les 9:30 i les 14H, també intentaran captar nous socis.

D’altra banda, Lino Cantero s’ha mostrat sorprès agradablement per la repercussió que ha tingut la vaga feminista arreu del país tot i que lamenta que en el seu entorn més pròxim no hi hagi unitat de les treballadores.Publicat:
09-03-2018 / 13:08:26
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits