malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Les escoles Montserrat i Vedruna escalfen els motors aquesta setmana pel curs 2018-2019

L'Escola Montserrat prepara per demà dijous a les 8 del vespre la reunió informativa per les noves famílies, en la qual vol informar del projecte educatiu del centre i del procés de preinscripció. Pel que fa a les jornades de portes obertes, aquest dissabte és el torn de l’Escola Vedruna de 10 del matí a 2 del migdia.Publicat:
07-03-2018 / 15:24:55
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Vicenç Nadal, director de l'Escola Montserrat, ha explicat que la xerrada pretén transmetre a les noves famílies el projecte de l'escola, que s’inicia a P3 i s'allarga fins a 6è de primària. Nadal assegura que "no només s’ha de valorar el primer curs, sinó les dues etapes educatives en conjunt, tant infantil com primària".

El director recorda que "l'objectiu principal de l'Escola Montserrat és fer que les persones siguin competents, que puguin donar resposta a qualsevol situació de la vida quotidiana". Vicenç Nadal remarca que "aquí volem fer una formació integral de la persona, no només acadèmica sinó també des dels valors".

D'aquesta manera, l’Escola Montserrat vol transmetre demà el seu ideari a les noves famílies, per convidar-los una setmana més tard a visitar les seves instal·lacions el dijous 15 de 16:30 a 18:30 hores.

Tot i així, abans del Montserrat serà el torn de l’Escola Vedruna, que celebra la jornada de portes obertes aquest dissabte 10 de 10 del matí a 2 del migdia. A les 11 del matí hi haurà la reunió informativa d'ESO i batxillerat a l'edifici del Carrer de Mar i a les 12, la d'educació infantil i primària a l'edifici del Camí del Pla. A continuació es pot escoltar l’entrevista íntegra a Ot Manresa, alumne de Batxillerat del centre malgratenc.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits