malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

Malgrat de Mar renova els jocs infantils dels parcs de Can Campassol i de Francesc Macià

L'Ajuntament de Malgrat de Mar renovarà els jocs infantils dels parcs de Can Campassol i Francesc Macià. Els treballs per retirar els jocs vells i posar-ne els nous obliguen a tancar aquests espais durant uns deu dies, aproximadament.

El responsable del servei municipal d'Espais Verds ha explicat que una de les zones de joc del parc de Francesc Macià, on hi havia el tren de fusta que es va treure, ara es col·loca una locomotora nova. Aquests treballs ja s'han començat a fer i s'allargaran uns dies, ja que també es renovarà tota la zona de jocs del voltant. Aquestes millores obligaran a mantenir tancat aquest espai per uns dies. 

Al parc de Can Campassol hi ha previst renovar la zona de jocs de la mainada, situada a l'entrada a la dreta. Tots els jocs se substituiran per un de fusta de grans dimensions que inclourà espais de lleure diferenciats. El nou joc es col·locarà aquest dijous, tot i això aquesta zona també romandrà tancada fins a final de la setmana vinent per completar els treballs de millora de l'espai. Publicat:
06-03-2018 / 15:23:37
Actualitzat:
07-03-2018 / 08:33:10

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits