malgratcomunicacio.cat

En directe

ITB Berlín
Societat

Malgrat de Mar donarà a conèixer la seva oferta turística a la ITB de Berlín

Malgrat de Mar estarà present a la fira de turisme ITB de Berlín que es posa en marxa aquest dimecres i que s’allargarà fins diumenge. Personal tècnic de l’Ajuntament de Malgrat de Mar atendrà al mostrador de Costa de Barcelona dins l’stand institucional de l’Agència Catalana de Turisme on també hi haurà altres poblacions de la comarca com Calella.

La ITB Berlín està considerada com una de les fires de turisme més importants a nivell internacional. Com passa amb altres certàmens turístics, aquest està dirigit als agents i professionals del sector durant la setmana i al públic final el cap de setmana.

 Publicat:
05-03-2018 / 12:03:06
Actualitzat:
05-03-2018 / 13:19:27

Segons informa l’Ajuntament, després de l’experiència de la participació en les darreres edicions, la Gerència de serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona ha tornat a considerar la ITB de Berlín com una acció priotària per a la promoció i difusió de l’oferta turística de la província de Barcelona en el Pla d’Accions per aquest 2018. La Diputació de Barcelona contempla el desenvolupament territorial i econòmic dels municipis a través de les accions de promoció turística i donada l’actual cojuntura econòmica, es pretén optimitzar la participació a aquelles fires que es duen a terme a mercats de proximitat com l’alemany.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits