malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Adéu a l'última palmera canària de Malgrat de Mar

Els membres del Servei d'Espais Verds de l'Ajuntament de Malgrat de Mar tallaran aquest divendres l'última palmera canària que hi ha al municipi. Concretament es troba a Can Campassol. Aquesta palmera, la darrera de les 17 de titularitat municipal de l'espècie canària que hi havia al municipi, es tallarà perquè està molt afectada pel morrut i podria suposar un problema de seguretat. La voluntat és substituir-la per algun arbre, encara per decidir. Tot i que demà divendres es començarà a retirar la palmera, els treballs es podrien alargar fins dilluns.Publicat:
01-03-2018 / 14:00:34
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El morrut de les palmeres és un coleòpter originari del sud-est asiàtic i de la Polinèsia que s´ha estès de forma continuada per altres zones de clima temperat. Aquest insecte produeix  importants danys a diferents espècies de palmeres fins arribar a produir la seva mort.

El cap del Servei municipal d'Espais Verds, Carles Garcia, ha explicat que Malgrat tenia 17 palmeres canàries de titularitat municipal que han estat afectades al llarg dels temps pel morrut. La darrera que quedava és la de Can Campassol.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits