malgratcomunicacio.cat

En directe

Jofre Serret
Societat

El regidor d'Igualtat, Jofre Serret, considera que encara hi ha molt de camí a recórrer per acabar amb la desigualtat entre homes i dones

L’Ajuntament de Malgrat de Mar realitzarà diferents activitats per celebrar el Dia Internacional de les Dones amb l’objectiu de visualitzar l’encara existent desigualtat que pateixen les dones.  

Les activitats es posaran en marxa el dia 5 i s’allargaran fins el 12. Enguany, i amb motiu de la vaga feminista que hi ha convocada per diferents sindicats i moviments socials per al dia 8 de març, aquell dia no es farà cap activitat vinculada a aquesta commemoració.

El dia fort d’activitats serà el dimecres 7 de març. Des de les 11 del matí fins a les 3 de la tarda a la plaça de l’Església hi haurà una paradeta de l’Associació Integrem per a la Igualtat. A les 12 del migdia a la sala de plens hi haurà una xerrada amb el títol:  “Desigualtat de gènere, fins quan?” a càrrec de Cristina Sánchez Miret, doctora i professora de Sociologia de la Universitat de Girona. Una hora després, a la una del migdia, es farà la lectura del manifest institucional. El mateix dimecres, a partir de les 3 de la tarda, a l’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres es farà la formació sobre les obligacions legals i bones pràctiques d’empreses en matèria d’igualtat, a càrrec de Lucía Ortiz, docent i investigadora del grup Antígona de la Universitat Autònoma de Barcelona.Publicat:
28-02-2018 / 11:27:38
Actualitzat:
28-02-2018 / 13:52:43

Abans però del dia fort, el dia 5 s’ha programat una xerrada sobre dones i diners a càrrec de Sílvia Ribas, educadora i coach financera per a dones. Serà a les 10 del matí a l’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres.

El dimarts 6 posarà en marxa un curs amb el títol “Dones que ho podem tot: canvis i cerca de feina després dels 45 anys”. Rep el suport de la regidoria d’Inserció Laboral i anirà a càrrecs de tècnics de Cecot.

El mateix dimarts a la biblioteca La Cooperativa a partir de les 15:45 hi haurà el cafè de la biblioteca amb el debat “Elles i els moviments socials: les dones que ens han ajudat a transformar la societat”, a càrrec de Sílvia Carceller. A la mateixa biblioteca fins el 12 de març es pot veure l’exposició “Frente al espejo”, del col·lectiu Migrades.

El regidor d’Igualtat, Jofre Serret, ha explicat durant una entrevista a l’Informatiu del Migdia d’Ona Malgrat que encara hi ha molt de camí a recórrer quan es parla d’igualtat.

Serret també ha posat en valor la feina transversal que s’ha fet a l’hora de programar les activitats del 8 de març.

El programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones també destaca la xerrada sobre dones i literatura que es farà el dissabte 10 a partir de les 6 de la tarda a la biblioteca. Al vespre, a partir de les 20:30H hi haurà el concert de Paula Valls. Es farà al Centre Cultural i està organitzat per la Regidoria de Joventut.

Per últim, el dijous 15 de març a l’Escola Municipal d’Adults, Cases dels Mestres, es farà la presentació del curtmetratge “Organizar lo imposible”, de Cooptècniques i xerrada-debat amb Las Kellys Barcelona.  

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits