malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell de la jornada de portes obertes de l'Escola Vedruna
Societat

Tot a punt per les jornades de portes obertes als centres escolars de Malgrat de Mar

La comunitat educativa de Malgrat de Mar escalfa els motors pel curs 2018-2019. Les escoles i els instituts malgratencs obren les seves portes aquest mes de març per donar a conèixer els centres i explicar el seu projecte educatiu a les famílies que s'incorporen el curs vinent.Publicat:
27-02-2018 / 11:25:06
Actualitzat:
28-02-2018 / 10:32:11

L'Escola Sant Pere Chanel serà la primera, realitzant les portes obertes del centre marista aquest diumenge 4 de març, d'11 del matí a 2 del migdia. El següent dissabte, el 10 de març, serà el torn de l'Escola Vedruna, que farà la jornada de 10 a 2 del migdia. A les 11 del matí hi haurà la reunió informativa d'ESO i batxillerat a l'edifici del Carrer de Mar i a les 12, la d'educació infantil i primària a l'edifici del Camí del Pla.

L'Escola Mare de Déu de Montserrat, per la seva part, obrirà al públic el dijous 15, de 16:30 a 18:30, i el Marià Cubí i Soler el dissabte 17 al matí, d'11 a 1 del migdia. L'Institut Ramon Turró i Darder farà les portes obertes d'ESO el dilluns 19 de març a les set de la tarda.

D'altra banda, les Escoles Fonlladosa no faran jornada de portes obertes. El centre educatiu facilitarà informació del curs vinent durant els mesos de febrer i març, però per conèixer personalment l'escola caldrà concertar una hora de visita per l'atenció individual.

Segons ha informat el Departament d'Ensenyament, el procés de preinscripció de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria s'iniciarà a finals de la primera o segona setmana d'abril. La Generalitat justifica la reducció del calendari gairebé un mes d’acord amb la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

El Departament d'Ensenyament assegura que "aquest endarreriment facilitarà que un major nombre d'alumnes nouvinguts o que es trobin en situacions de canvis, per exemple de domicili, puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària".

Galeria d'imatges

Cartell de la jornada de portes obertes del Col·legi Maristes Sant Pere Chanel

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits