malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

El govern de Malgrat de Mar presentarà el 6 d'abril el projecte de millora de Malgrat Nord

El govern de Malgrat de Mar presentarà públicament el 6 d'abril el projecte definitiu per millorar i dinamitzar el barri de Malgrat Nord. Aquell dia s'anunciaran  quines seran les primeres actuacions per millorar el barri amb accions urbanístiques, però també amb propostes socials.

El projecte, realitzat l'arquitecte Ramon Muñoz i l'antropòloga Nydia Tremoleda, preveu una vintena d'actuacions, dividides en 4 eixos: consolidació del barri, Malgrat Nord i la ciutat, habitatge i participació i cohesió.

La convocatòria per als veïns i veïnes serà a les 20H al pavelló Germans Margall.Publicat:
23-02-2018 / 14:47:31
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Segons fonts municipals, la trobada amb el veïnat també servirà per iniciar el procés participatiu de les primeres accions del projecte que es portaran a terme com és la de remodelar la plaça de Fèlix Cardona. La proposta és reformar integralment aquest indret de la població i també el seu entorn per a convertir-lo en l'espai central del barri. L'objectiu és redreçar aquest espai públic, que pateix segons els dos tècnics que han fet l'estudi del barri, "un fort declivi i risc d'estigmatització". La proposta és crear un lloc central d'estada i de pas, fomentar l'ús de l'espai públic i la cohesió social, impulsar l'activitat social i econòmica i transformar el paisatge urbà i millorar les infraestructures. 

Una altra de les primeres accions que portarà a terme el govern per millorar Malgrat Nord és la de recuperar el local de la Immaculada del carrer doctor Marañón com a Centre Cívic per al veïnat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits