malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La Diputació de Barcelona entrega a l’Ajuntament el projecte definitiu de regeneració urbana de Malgrat Nord

El diputat d'Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Josep Ramon Mut, va lliurar aquest dilluns a l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, i el regidor responsable de l'Àrea de Serveis a la Persona i Habitatge, Jofre Serret, el projecte definitiu per millorar i dinamitzar el barri de Malgrat Nord.Publicat:
21-02-2018 / 13:07:35
Actualitzat:
21-02-2018 / 13:14:12

Aquest document inclou un anàlisi de la realitat social, econòmica i urbanística del barri, així com les estratègies d'actuació. L'arquitecte Ramon Muñoz i l'antropòloga Nydia Tremoleda són els autors d'aquest projecte, que preveu 20 actuacions dividides en quatre eixos: la consolidació del barri, la relació entre Malgrat Nord i la ciutat, l’habitatge i la participació i cohesió.

La regidora d'Habitatge i portaveu del govern municipal, Neus Serra, ha explicat que, a partir d'aquesta diagnosi feta a Malgrat Nord i dels eixos de treball que es proposen, "l'equip de govern està a punt per impulsar el procés de transformació del paisatge del barri i millorar, així, l'espai urbà i la cohesió social".

"El primer objectiu del govern és prioritzar la reforma integral de la plaça de Fèlix Cardona i el seu entorn immediat per la transformació d’aquest en espai central de Malgrat Nord. També contemplem altres actuacions concretes de millora de mobiliari i enllumenat", ha detallat la regidora.

Segons el consistori, "l'Ajuntament ja treballa per posar fil a l'agulla als projectes urbanístics i socials que proposa aquest estudi amb la voluntat de regenerar el veïnat". Neus Serra ha afegit que "això ho volem fer des del treball conjunt amb els veïns i les veïnes del barri. Per això estem planificant una nova sessió de participació per començar a concretar els objectius".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits