malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcalde de la municipalitat nicaragüenca inaugurant la plaça de Cárdenas de Malgrat de Malgrat (Maig del 2008)
Societat

El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat restableix la relació amb Cárdenas, la municipalitat nicaragüenca agermanada amb Malgrat de Mar

L’últim Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, celebrat aquest dilluns, ha aprovat recuperar el vincle amb Cárdenas, la municipalitat de Nicaragua agermanada amb Malgrat de Mar l'any 1999. El consell també es va adherir al comunicat de condol elaborat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la mort de Jaume Botey, "referent ineludible en el món de la solidaritat catalana i el compromís social des de múltiples espais i plataformes".Publicat:
21-02-2018 / 10:26:50
Actualitzat:
21-02-2018 / 10:40:47

Cárdenas està situat a 162 quilòmetres de la capital de Nicaragua, Managua. Limita al nord amb el Gran Lago de Nicaragua i al sud, amb la república de Costa Rica. L'agermanament de Malgrat de Mar amb Cárdenas, que té un caràcter solidari, es va començar a formalitzar l'11 de febrer de 1999, amb la visita d’una delegació encapçalada per l’aleshores alcalde Luís Armando Torrentes. L'agermanament es va acabar d'oficialitzar amb la visita que una delegació malgratenca, encapçalada per l'exalcaldessa Conxita Campoy, va fer a finals del mateix any.

En la trobada del passat dilluns 19 de febrer, el consell municipal també va revisar els seus estatuts i va treballar la baremació de les subvencions a les entitats locals i la formació per aquestes.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits