malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ŔUDIO] La Llar d’infants municipal impulsa un cicle de xerrades sobre el desenvolupament en la primera infŕncia

La Llar d’infants municipal Els fesolets ofereix al llarg d’aquest curs un cicle de xerrades mensuals i gratuďtes sobre diferents aspectes del desenvolupament en la primera infŕncia (de 0 a 3 anys). Tot i que el cicle es va iniciar al desembre, les xerrades es reprenen el proper dilluns 26 de febrer, amb la sessió 'Els límits a l’educació infantil' a cŕrrec de la psicňloga Ariadna Imbers.Publicat:
20-02-2018 / 14:44:39
Actualitzat:
22-02-2018 / 13:08:00

L’espai familiar d'Els fesolets va néixer arrel de diverses reunions que es van realitzar entre l’Ajuntament de Malgrat de Mar i l’empresa que gestiona la Llar d’infants municipal, Cavall de cartró. Mari Garzón, directora del centre, explica que "es va valorar positivament el fet de poder oferir un espai on les famílies poguessin rebre assessorament sobre temes que els interessen o preocupen en aquestes primeres edats dels seus fills".

La temàtica de les xerrades neix dels interessos i les necessitats de les famílies del centre. La directora de la llar d’infants explica que l’equip d'Els fesolets va fer una primera proposta d’aspectes que considerava d’interès, però que van ser les famílies qui va votar i decidir els temes a tractar. També se’ls va oferir la possibilitat de presentar propostes d’altres temàtiques.

Control d’esfínters serà la xerrada del mes de març, concretament el dilluns 26, en la qual es parlarà de quin és el millor moment perquè l’infant deixi el bolquer i del paper de d’adult per acompanyar-lo en aquest procés del seu creixement. El 16 d’abril es farà la xerrada La llar d’infants com a centre educatiu, en la que es vol transmetre tot allò que es fa i es viu a la llar d’infants, així com donar a conèixer la tasca de l’equip educatiu. Ambdues xerrades seran impartides per Mari Garzón i Tania Rodríguez, directora i coordinadora de la Llar d’infants municipal.

El 7 de maig es parlarà de dietètica i nutrició en la ponència que impartirà la nutricionista Georgina Méndez, que exposarà diverses recomanacions per l’alimentació en la primera infància, seguint les pautes de la Generalitat de Catalunya. El cicle finalitzarà el 18 de juny, amb la xerrada a càrrec de la mestra, professora i coordinadora d’Educació Infantil a la Facultat de Psicologia de la Universitat Ramon Llull Roser Domingo. Sota el títol El pas de la llar d’infants a l’escola, es parlarà sobre com viuen els infants aquest canvi, quins neguits poden tenir i el paper que juga l’adult en aquest procés.

La directora del centre, Mari Garzón, ha explicat que l’espai familiar d'Els fesolets està obert a totes les famílies, ja siguin de Malgrat de Mar o de les poblacions veïnes. Totes les xerrades es realitzaran a la Llar d’infants municipal (Carrer de Badalona, 13) a un quart de sis de la tarda.

Galeria d'ŕudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits