malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

En marxa una nova edició del projecte Emociona't

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa aquest dissabte una nova edició del projecte Emociona’t. Es tracta d una iniciativa d’educació emocional inclosa dins el Projecte socioeducatiu GR per al foment de l’èxit educatiu al municipi, impulsada per les regidories d’Educació i Serveis Socials. Segons ha explicat la coordinadora d'Infància i Adolescència de la Fundació Agi, Eli Téllez, els destinataris són els infants d’entre 8 i 12 anys d’edat derivats principalment per l’equip de serveis socials del municipi.Publicat:
19-02-2018 / 13:10:00
Actualitzat:
19-02-2018 / 14:51:49

El projecte es planteja com un treball dins l’àmbit de la prevenció, ja que el treball amb infants d’aquestes edats augmenta el grau d’efectivitat i preveu millores abans de l’inici de l’adolescència.

La tercera tinent d'alcalde, Núria Casajuana, ha explicat a Ona Malgrat que els infants que hi participen poden haver passat per l'Èxit o que siguin de famílies que han fet servir Serveis Socials en un moment donat però no és la norma general. Segons ella, és important no estigmatitzar. A més, considera que l'eduació per la qual aposten "és viva i no ha de ser la que miri només resultats acadèmics o si es fan els deures o no".

Per la seva banda, el regidor d'Acció Social i Ciutadania, Jofre Serret, ha explicat que el projecte es basa en l'aspecte de l'aprenentatge però també des del punt de vista social amb els infants.

Els objectius de l’Emociona’t són ensenyar als infants a experimentar, reconèixer, canalitzar i expressar les seves emocions i les dels altres de forma positiva. També es busca fomentar el desenvolupament de la reflexió i la capacitat crítica com a mecanismes per a la presa de decisions.

Per últim, també es promouen actituds de foment del diàleg, la tolerància i el respecte a les diferències individuals.

El projecte es durà a terme en sessions setmanals, els dissabtes de febrer a juny, amb un total de 17 sessions de 3 hores de durada cadascuna, a l’Escola d’Adults Cases dels Mestres i a l’Escola Mare de Déu de Montserrat. Unes sessions realitzades per la Fundació privada Assistència i Gestió Integral.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits