malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

Malgrat de Mar posa en marxa el nou sistema de videovigilància als principals accessos del municipi

La Policia Local de Malgrat de Mar ja disposa del nou sistema de càmeres de videovigilància als accessos del municipi. Es tracta d’un projecte que es va començar a gestar el 2016 i que té un cost de 200.000 euros. Es tracta de vuit grups de càmeres que controlen els principals accessos i sortides del municipi. Segons fonts del cos policial, l'objectiu és controlar la mobilitat, millorar la seguretat del trànsit i prevenir delictes. En tot cas, les càmeres no es faran servir per multar els conductors.Publicat:
14-02-2018 / 10:29:28
Actualitzat:
14-02-2018 / 10:40:16

El sistema de càmeres de vídeovigilància fa lectura i identificació de les matrícules dels vehicles que entren i surten del municipi. Aquesta captura de les matrícules es fa encara que els vehicles circulin a alta velocitat i sigui fosc. A més, permeten una visió de tota la zona de circulació dels vehicles des de 40 metres de distància. 

El responsable de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha manifestat que aquesta actuació pretén "anticipar-se als problemes de mobilitat i seguretat ciutadana, i alhora fer disminuir la taxa d'accidents i de problemes". Martínez entén que es tracta d'"aprofitar les darreres tecnologies de gestió de trànsit, adaptant-les a les seves necessitats per tal d'incrementar la seva efectivitat". 

L’alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa,  ha destacat la importància d’aquesta inversió que, segons ella, serà "una eina útil per millorar el trànsit, així com per prevenir els delictes i resoldre conflictes". 

Les  càmeres de control de trànsit que ja han entrat en servei estan situades a 8 punts diferents. Es tracta de 8 grups de càmeres col·locats al carrer Abat Oliva, als carrers Girona - Joaquima de Vedruna, Bv-6001 a la rotonda amb el barri de Sant Lluís, al carrer Francesc Sanllehí i Bosch, és a dir, a l’entrada a la zona industrial de Can Patalina, al carrer Guillem de Palafolls, 2 a la rotonda de Països Catalans i al passeig Marítim amb avinguda de Colom.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits