malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

En marxa el servei de recollida de l'oli de cuina usat

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa avui el servei de recollida de l’oli de cuinat usat. Des de l' àrea de Medi Ambient s'han instal·lat 9 contenidors a diferents punts de la població per fer la recollida de l'oli de cuina usat. Els ciutadans podran dipositar als contenidors l'oli usat dins d'una ampolla de plàstic, el qual es convertirà en combustible biodièsel. La gestió de l'oli recollit es farà des de la Fundació Aspronis.Publicat:
01-02-2018 / 12:24:34
Actualitzat:
02-02-2018 / 08:07:07

Avui s'ha instal·lat una parada informativa sobre aquest nou servei a les Peixateries Velles on s'han regalat embuts adaptables per facilitar la recollida de l'oli. La propera parada informativa serà el 8 de febrer a l'avinguda Mediterrània-cantonada amb avinguda del Carme-i el 15 de febrer al Mercat setmanal del dijous a l'avinguda de Verge de Montserrat.

Els punts on hi hauran els contenidors de l'oli de cuina usat són el pàrquing del Mercat Municipal al Camí Nou, al pàrquing del CAP, a la plaça de les Mines de Can Palomeres, al carrer de Manuel de Falla amb la plaça del Camp de la Figuera, al carrer de Joan Maragall, a la plaça d'Incisa in Val d'Arno, a la plaça de Les Puntaires amb el carrer Llibertat, a l' avinguda de Lleida i Josep Maria Folch i Torres. En aquests contenidors -de color verd oliva- s'hi pot dipositar des d'avui una ampolla de plàstic amb el tap amb l'oli usat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits