malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L’Ajuntament incorpora la recollida d’oli de cuina usat amb 9 contenidors distribuïts pel poble

La Regidoria de Medi Ambient instal·la aquest dijous nou contenidors a diferents punts del municipi per la recollida de l’oli de cuina usat. Les restes d’oli es podran dipositar dins d’una ampolla de plàstic tapada per convertir-se en combustible biodièsel. La gestió de la recollida serà a càrrec de la Fundació Aspronis, una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual.Publicat:
30-01-2018 / 10:13:58
Actualitzat:
30-01-2018 / 11:21:55

Els punts de recollida estaran situats al pàrquing del Mercat municipal (carrer del Camí Nou), al pàrquing el CAP, a la plaça de les Mines de Can Palomeres, al carrer de Manuel de Falla amb la plaça del Camp de la Figuera, al carrer de Joan Maragall, a la plaça d’Incisa in Val d’Arno, a la plaça de les Puntaires amb el carrer de la Llibertat, al carrer de Lleida i al Josep Maria Folch i Torres. En aquests 9 contenidors, de color verd oliva, s’hi podrà dipositar l’oli de cuina usat dins una ampolla de plàstic amb tap.

Paral·lelament a la col·locació dels contenidors, l’Ajuntament de Malgrat de Mar iniciarà també el dijous una campanya informativa a càrrec de dues informadores ambientals. Durant tres dijous consecutius, es repartirà entre la ciutadania embuts adaptables per facilitar la recollida de l’oli.

A més, s’habilitarà una carpa informativa de 9 a 13h per repartir els embuts. Aquest dijous 1 serà a les Peixateries Velles, el 8 de febrer a l’avinguda Mediterrània (a la cantonada amb l’avinguda del Carme) i el 15 de febrer al Mercat setmanal del dijous, a l’avinguda de la Verge de Montserrat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits