malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El carrer de la Llibertat tindrà aigua a pressió

Demà dimarts es posen en marxa les obres per substituir la xarxa de subministrament d'aigua potable del carrer de la Llibertat. Uns treballs que inclouran la renovació de l'asfaltat i que permetran que els veïns tinguin aigua a pressió a casa.Publicat:
29-01-2018 / 10:00:00
Actualitzat:
29-01-2018 / 10:11:28

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va enviar a principis de setembre de l'any passat una carta als veïns dels carrers de la Llibertat, Sant Elm i del Carme per preguntar-los si volien que es portés a terme el projecte de remodelació d'aquests tres carrers finançat amb contribucions especials a càrrec de l’Ajuntament i els propietaris o si bé optaven perquè es canviessin les canalitzacions de l'aigua i es renovés l'asfaltat dels carrers, assumint el cost d'aquestes millores l'empresa que gestiona el servei d'aigua potable i l'Ajuntament. Els veïns van decidir per majoria que només es portessin a terme les obres per renovar la xarxa d'aigua. 

A final del mes d'octubre, es va portar a terme la substitució de la xarxa d'aigua al carrer del Carme, en el tram comprès entre les places de Pau Casals i de Joaquim Ruyra. La setmana vinent s'iniciaran la primera fase de les obres al carrer de la Llibertat, que afectaran des de Joaquim Ruyra fins al carrer del Caporal Fradera. La regidora d'Urbanisme i Serveis i Obra Pública, Mireia Castellà (JXM), ha informat que l'empresa concessionària del servei d'aigua potable, Aigües Potables de Malgrat S.A., assumeix el cost de les obres per renovar els 800 metres de la xarxa perquè sigui a pressió i anul·lar la instal·lació vella. Un cop renovada la xarxa d'aigua, l'Ajuntament de Malgrat de Mar portarà a terme les obres d'asfaltat del carrer.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits