malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Protestes davant dels hospitals catalans contra les llistes d'espera

Els membres de la plataforma Marea Blanca, juntament amb els sindicats CCOO i UGT, han convocat aquest migdia mobilitzacions davant dels hospitals catalans amb el lema “Les llistes d’espera maten”. D'aquesta manera han volgut denunciar públicament la situació de saturació que es dona als hospitals públics. A Blanes, més d'un centenar de persones s'hi han concentrat exhibint pancartes de protesta davant les portes de l'Hospital Comarcal, gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.Publicat:
25-01-2018 / 16:00:00
Actualitzat:
26-01-2018 / 08:18:53

Entre altres, la plataforma demana que es posi en marxa un torn de tarda als hospitals per mantenir a ple rendiment tots els recursos públics. També es demana recuperar el personal dels equips d’Atenció Primària amb l'objectiu que qualsevol persona sigui atesa pel seu metge de família en 48 hores. També que es prohibeixin concerts amb centres privats i la incompatibilitat absoluta perquè el personal del sector públic pugui treballar en la sanitat privada.

Una altra proposta és que s’estableixin garanties i terminis per a l’atenció i la llista d’espera amb recursos 100% públics, sense necessitat de derivar pacients a les empreses privades.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits