malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Les obres per la nova Oficina d’Atenció Ciutadana obliguen al trasllat d'alguns serveis municipals

L’Ajuntament de Malgrat de Mar oferirà a partir del proper dilluns l’atenció ciutadana i d’altres serveis municipals, com els econòmics, de registre, el cadastre i el padró, a un local provisional situat just davant del consistori. El motiu del trasllat és l’inici de les obres a la planta baixa de l’Ajuntament per habilitar la nova Oficina d’Atenció Ciutadana.Publicat:
24-01-2018 / 15:07:50
Actualitzat:
25-01-2018 / 08:28:28

Segons ha explicat el regidor de Serveis Econòmics, Ramir Roger, la previsió és que les obres, que també començaran el dilluns, estiguin enllestides en tres mesos. D’aquesta manera, al maig, l’OAC de Malgrat de Mar ja podria ser una realitat. Roger ha recordat que aquest nou servei és un dels deu compromisos adquirits davant la ciutadania per part de l’actual govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP.

L'Oficina d’Atenció Ciutadana estarà formada per sis treballadors. Un cap, tres persones per l'atenció ciutadana especialitzada i dues més per l’atenció primària. Els serveis s’aniran implementant de manera gradual, segons ha anunciat el regidor de Serveis Econòmics.

El consistori ha informat que el pressupost per dur a terme la nova OAC és de 50.000 euros i que el personal que s’hi destinarà ha rebut la formació corresponent.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits