malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Arxiu
Societat

El govern municipal dissol la unitat canina de la Policia Local

El govern municipal de Malgrat de Mar, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha dissolt la unitat canina de la Policia Local, més coneguda com a unitat K9, posada en marxa fa uns sis anys. Des de l’Ajuntament asseguren que la dissolució és una proposta tècnica acceptada i compartida per tot el govern.Publicat:
24-01-2018 / 13:20:27
Actualitzat:
24-01-2018 / 13:29:25

L’alcaldessa i responsable de la Policia Local, Carme Ponsa (JXM), ha explicat que “la unitat es va crear sense un projecte definit i això fa inviable la seva continuïtat”. Ponsa ha assegurat que continuar amb la unitat k9 suposava fer una inversió econòmica i definir el projecte per millorar les condicions actuals, és a dir, el manteniment dels gossos, el lloc d’estada, el menjar, el material o el servei de veterinari, entre d’altres.

Segons l’alcaldessa, aquest servei també requeria invertir en la formació de més agents, ja que fins el moment el departament només comptava amb un guia caní, i això suposava la reducció de la plantilla destinada a Seguretat.

Tot i així, Ponsa ha remarcat que la formació educativa que la Policia Local realitzava a les escoles per ensenyar les habilitats dels gossos es podrà continuar fent, aquesta vegada en col·laboració amb d’altres unitats, si els centres educatius ho demanen. L’alcaldessa ha volgut agrair “la tasca dels agents guies de la unitat canina i la seva implicació personal”.

El govern municipal ha justificat que per aquest any prioritza altres serveis i projectes de la Policia Local, com ara l’execució del nou Pla de Mobilitat o la creació dels camins escolars.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits